2 iulie 2010

Femeile




          Oare femeile de ce sunt atat de complicate ? Sau asta este doar parerea mea ? In fine. In aceasta noapte voi incerca sa tratez un subiect mai sensibil. Nu vreau sa jignesc sexul frumos si nu neaparat cel slab. Poate sunt cateva femei care citesc ceea ce scriu eu aici si poate vor sa isi dea cu parerea. Asadar va invit sa pornim o discutie in care la baza sunt femeile si sa ajungem la un consens de ambele tabere. Deci, de ce sunt atat de complicate femeile, ne fac cateodata viata atat de grea, iar noi tinem la ele in continuare. De ce trebuie sa te zbati atat de mult pantru a reusi sa ajungi la inima lor ? (unii sigur vor spune, pentru ca au standarde inalte) nu va contrazic, dar sigur sunt si alte motive. De ce mereu cand incerci sa le faci pe plac, nu reusesti niciodata ? Orice ai incerca sa faci nu este destul de bun pentru ele. Tu te chinui acolo, iti curg sudorile de pe frunte iar ea intraba "Gata, ai terminat draga ?" Nu spun ca toate femeile sunt asa. Pun niste intrebari care sper ca nu deranjeaza pe nimeni, cu atat mai mult femeile. Dar pur si simplu sunt curios in ptivinta lor, daca sunt atat de complicate precum cred eu.  Mai sunt unele femei, care pur si simplu nu respecta ceea ce au, nu respecta barbatul de langa ele. Oare din ce motiv ? Sau mai sunt unele femei care mereu vor sa fie superioare barbatului, nu spun nu, dar aceasta superioritate nu trebuie dusa la extrem. Cum e si vorba aceea " In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica". Perfect de acord. Dar pur si simplu unele chestii nu le inteleg cu privire la femei. Poate reusiti voi sa imi dati cateva raspunsuri, cine stie.

9 comentarii:

Bogdan Epureanu spunea...

Cred ca este vorba doar de o problema de perceptie... crede-ma ca de foarte multe ori am auzit femei spunand exact aceleasi lucruri despre noi. :P

Boogie spunea...

Posibil, dar tot raman curios.

Le Adriana spunea...

pun pariu ca te-ai intrebat de multe ori ce-si doresc femeile?""
well... barbatii nu stiu ce-si doresc femeile pentru ca nici ele nu stiu ce isi doresc...
femeile se razgndesc mult mai des decat vremea, si isi doresc zeci de lucruri diferite in acelasi timp.
chiar nu exista un mod anume de a face o femeie fericita in totalitate(parerea mea)
btw: vorbesc in general...

Boogie spunea...

Dar in definitv care este motivul pentru care se razgandesc atat de repede ? Ce anume le determina ? Monotonia, plictiseala ? Pentru ca pur si simplu nu inteleg.

ivoire spunea...

eu nu cred ca ai intalnit persoana potrivita. nu toti sunt la fel, nu toate sunt la fel :P

Boogie spunea...

Pai si normal ca nu toate sunt la fel, dar ce le determina sa fie asa ?

y00pyx spunea...

depinde de persoana....cel mai indicat ar fi sa nu generalizam..dupa parearea mea trebuie sa cunosti pers respectiva destul de bine si dak stii cum sa o iei,ce i place,ce nu s.a. cred k e destul de ok:D:P:*

Mada spunea...

eu cred ca femeile/fetele se implica mai mult intro relatie,pun suflet isi doresc ca persoana de langa ele sa fie mai grijulie.atent, sau alte chestii de genu asta..poate asta le determina sa fie mai complicate..depinde cat de complicate...nu toate sunt la fel...dak ai nimerit intro situatie de asta treb sa sti cum so iei...:D:):)

Carmen spunea...

Frumos, imi place cum ai pus problema. Cum zicea cineva mai sus, e vorba de fiecare persoana/femeie in parte. Nu poti sa generalizezi. Cand vei gasi acea persoana potrivita pentru tine, ai sa vezi ca nu mai e asa de complicat. Va veti completa unul pe celalalt, veti fi pe aceeasi "lungime" si te vei simti in largul tau alaturi de ea, fara sa trebuiasca sa te prefaci a fi ceva ce nu esti.

Trimiteți un comentariu

Statistici

BookMySite:: Viata ?! Servicii promovare site gratuite toateBlogurile.ro TopOfBlogs