9 iulie 2010

Biciclete, pantofi cu toc si ciocolata pentru sinistrati



             Asta e pur si simplu nesimtire din partea doamnei Elenei Udrea sau pur si simplu lipsa de ocupatie. Am vazut zilele trecute cum persoana mai sus mentionata a dat unui batran afectat de inundatii o bicicleta. Pur si simplu vreau sa o intreb : SUNTETI PROASTA ? Pai cum bai frate, omul acela este afectat de inundatii si tu ii dai o bicicleta sa mearga cu ea pe val la urmatoarea ploaie mai urata ? Doamne, cata inteligenta in tara asta (acum nu fac referire la toate persoanele, numai la anumite), pun pariu ca daca prostia ar durea, mai mult de jumatate din populatie s-ar tavali in chinuri. 

Si colac peste pupaza astazi iar am vazut un reportaj in care tot mai sus mentionata si tot de asemena intr-un sat afectat de ape i-a dat unde doamne pantofi cu toc, cred ca pentru a fi la inaltime la urmaroare inundatie si ghiciti ce i-a mai dat : ciocolata. Stiu ca nu e amuzant, dar pur si simplu ma amuza prostia doamnei Udrea. Pai cum ba nene, saraca persoana e lovita de inundatii, pe langa altele si tu ii dai ciocolata si pantofi cu toc ? RUSINE !!! Vad ce persoanele de la "inaltime"  nu fac altceva decat sa isi bata joc de populatie. Eu unu asa vad "actul asta de caritate". Ori fac ceva serios, ori lasa pe altcineva care a mai facut treburi de genul asta si cu asta basta.

Vreau sa o mai intreb o data pe doamna Udrea daca chiar e proasta sau acele doua momente "epic fail" au fost o inspiratie de moment ? Sincer eu imi doresc sa nu fie proasta, dar prin exemplul care il da nu face altceva decat sa imi arate opusul. Doamna Udrea cand va scoateti capul din dos si va uitati prin romania sa ne anuntati si pe noi sa aruncam cu rosii si cu oua clocite in dumneavoastra sa va treziti de tot la realitate. 

5 comentarii:

Nana spunea...

Cat de dur !

SERJ spunea...

Eh! Ce sa faca si ea! Vrea sa se simta si ea de folos pe acolo si imparte ce prinde la mana!

Boogie spunea...

Nana, in momente ca asta trebuie sa fi putin mai pe fata, altfel degeaba mai vorbesti.

Paula.Grozavu spunea...

:))... Tanti Maria, stii tu, babuta de la casa din vale, a primit azi de la Elena Udrea niste pantofi cu toc, saraca are 70 de ani si abia se tine pe propriile picioare:))... Asa ca a luat perechea de papuci si i-a dat-o Marioarei, fata lui nea Marin, saraca fata cand s-a incaltat cu ele si a inceput sa mearga pe ulita, picioarele i s-au afundat in namolul proaspat spalat de ultima furtuna...deci Elena Udrea a fost foarte penibila:))... poate si mai mult de atat

Boogie spunea...

Deci s-a facut de cacao in direct, numai ca ei nu i s-a parut asta, numai noua telespectatorilor. :))

Trimiteți un comentariu

Statistici

BookMySite:: Viata ?! Servicii promovare site gratuite toateBlogurile.ro TopOfBlogs