23 iulie 2010

Ma enerveaza !!!



        Ma enerveaza cel mai mult sa ma iau dupa gura lumii, adica daca mananca unul cacat ar trebui sa mananc si eu asta dupa mentalitatea unor oameni bolmav mintal (banuiesc) pentru ca altfel nu as avea cum sa ii numesc. Deci cum ba frate sa asculti toate aberatiile pe care le zic unii si altii ? Tu ai viata ta, ei o au pe a lor fiecare traieste fericit in "cosmelia" lui sau mai putin fericit, depinde. Dar cum sa te iei dupa spusele lumii, mai ales cand ei abereaza atat de mult ?


Pur si simplu mi se pare o lipsa de ocupatie. Adica tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa apleci urechea la spusele celorlalti, chiar daca habar nu au despre ce vorbesc sau despre ce se discuta in jurul lor. Urasc persoanele de genul asta si ma enerveaza in acelasi timp. Pai bai frate tu vezi-ti de treaba ta si lasa-i pe ei in treaba lor. Daca vor sa emita prostie in jurul lor, lasa-i sa emita, numai sa nu te afli si tu in acea raza de actiune. Evident ca asta se intampla numai oamenilor lipsiti de ocupatie care pur si simplu pun botul ca vorbele oricui. Nu spun ca nu este bine sa asculti, dar conteaza pe cine asculti si ce anume are de zis, ca daca nu iti trezeste nimic in minte sau in suflet cele spuse de el, degeaba il mai asculti, ca vorbeste degeaba. Mai conteaza si persoana de la care vine informatia ca daca stii ca nu este o persoana de incredere sau ca este mai "altfel" atunci de ce sa te mai agiti ? Poate merita intr-o anumita masura dar nu ai de unde sa stii 100%. In concluzie nu mai luati in seama cele spuse de oricine si ganditi inainte de a asculta ce are cineva de zis.

2 comentarii:

Bogdan Epureanu spunea...

Mda... cel mai bine e sa asculti tot ce se spune in jurul tau, dar sa treci informatiile pe care le primesti prin filtrul tau propriu si sa le analizezi ca atare.

Boogie spunea...

Pai asa e cel mai bine sa faci, cum ai spus tu.

Trimiteți un comentariu

Statistici

BookMySite:: Viata ?! Servicii promovare site gratuite toateBlogurile.ro TopOfBlogs